FAPT DIVERS. BLOG

Frizer dispărut
Scris de ionut on Miercuri, 28 Martie 2012 20:30   

Mi-am pierdut frizerul. L-am pierdut în Bucureşti şi nu am cum să-l găsesc. A plecat de la frizeria unde era angajat, iar cei de-acolo nu vor să spună unde s-a dus. Mi-i recomandă, în schimb, pe cei care îi ţin locul. Îi cunosc şi n-o să mă las niciodată tuns de ei.

  File Under:  Blog  |  
 
„În căutarea fericirii”
Scris de ionut on Sâmbătă, 17 Martie 2012 22:47   

Am văzut, de curând, pe AXN, În căutarea fericirii, film cu Will Smith în rolul principal. Acţiunea prezintă, la ralanti, disperarea crescândă a unui bărbat care, în doar câteva luni, se dezvaţă de toate certitudinile care înconjoară o existenţă umană: rămâne fără serviciu, fără bani, fără nevastă, fără prieteni, fără casă. Doar cu un băieţel de mână şi cu nişte scanere ciudate - de măsurare a densităţii osoase

  File Under:  Blog  |  
 
Greva foamei. Compromisurile
Scris de ionut on Marţi, 28 Februarie 2012 20:28   

1. Doru Mărieş face greva foamei. Se spune despre el că e în a o suta zi în care nu a mai mâncat nimic. E o grevă menită să ţină mult, să amâne atât cât e posibil momentul morţii: grevistul e hrănit prin furtunaşele unor perfuzii.

  File Under:  Blog  |  
 
Meseria de a vorbi. Zăpada
Scris de ionut on Duminică, 12 Februarie 2012 00:47   

 1. A vorbi nu e o profesie, nu e proba unei competenţe de sine stătătoare. Nu se poate trece, într-un curriculum vitae sau pe-o carte de vizită, specialitatea de vorbitor.

  File Under:  Blog  |  
 
Generalul. Piaţa
Scris de ionut on Luni, 30 Ianuarie 2012 19:37   

(1) L-am putut vedea, ieri, pe ministrul Apărării Naţionale, dl. general Gabriel Oprea, într-o ipostază inedită, în dialog cu o singură persoană: la o emisiune TV, pe platoul căreia erau doar el şi moderatorul.

Dl. Oprea are întotdeauna aerul că vorbeşte pentru mulţimi, pentru mari adunări patriotice, iar când plusează pare să se adreseze direct posterităţii, istoriei, aproape că nici nu mai dă atenţie cantităţii neglijabile pe care o reprezintă contemporanii.

  File Under:  Blog  |  
 
"Cum comentaţi?"
Scris de ionut on Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 17:31   

Majoritatea link-urilor pe care ziarele le postează pe Facebook au, în antet, mici întrebări iscoditoare. Ce credeţi că ar trebui să se întâmple în continuare? Cum vi se pare acest deznodământ? Consideraţi că s-a procedat bine? S-a făcut dreptate? Suntem chit?

Pesemne că strategii editoriali au observat că pe cititori nu-i interesează foarte tare ce scriu ziarele, ci, mai degrabă, caută un forum călduţ unde să-şi dea cu părerea. "Cititorii" vor să dezbată, nu să citească.

  File Under:  Blog  |  
 
«ÎnceputAnterior12345UrmătorSfârşit»

Pagina 5 din 5

.